Kontakter Inkubatorn

 • Jan Stala
  Jan StalaAffärsutvecklare Inkubatorn

  Jan har en bred branch-repertoar i bagaget. Han har jobbat med allt från CRM, marknadsförening, FMCG, telekom, media, TV och nu senast 6 år inom sport/outdoor branschen. Den röda tråden har dock alltid varit affärsutveckling, internationalisering och försäljning. Jan har även själv varit entreprenör och gjort ett par startup resor när han under många år bodde i Shanghai.

  jan.stala@peakregionsciencepark.se 

  +46(0)70-627 60 05

  • Kim Strömmer
   Kim StrömmerAffärsutvecklare Inkubatorn

   Kim jobbar som affärsrådgivare på inkubatorn. Hon har en internationell bakgrund och värdefulla erfarenheter från startup-världen, operativt och strategiskt ledarskap, och miljöekonomi, där samhällsekonomi möter globala och lokala miljöutmaningar. Hon har en stark analytisk förmåga och ser gärna hur innovativa lösningar passar in i ett större sammanhang. Under sina år i Silicon Valley jobbade hon som mentor, hållbarhetsordförande, och senare enhetschef för världens största accelerator för startups inom miljöteknik (cleantech).

   kim.strommer@peakregionsciencepark.se

   +46(0)70-380 30 39

   • Pelle Simonson
    Pelle SimonsonAffärsutvecklare Inkubatorn

    Under 2018 är Pelle tjänstledig och befinner sig i Silicon Valley.

    Pelle är en effektiv affärsrådgivare för våra premiumföretag. Han är mångfacetterad och har under sin karriär haft många strängar på sin lyra. Allt ifrån vd i slakteribranschen till affärsutvecklare i sjukvårdsindustrin och regionchef inom bemanning och rekrytering. Det ger honom ett brett spektra av kompetenser och är bra för helheten i ett bolag, vilket är vad Pelle jobbar med.

    pelle.simonson@peakregionsciencepark.se
    +46(0)70-336 03 49

    Vill du kontakta oss?