• Micke Jonsson
  Micke JonssonProcessledare Peak Innovation

  Micke är en aktiv och praktisk person som snabbt vill skapa verkstad. Han gillar människor och en av hans styrkor är att få med sig många på tåget. Han har jobbat med evenemang och turism i många år, bland annat med SM-veckan, Biathlon, Guldgalan och nya arenan i Östersund. Micke som tidigare spelat fotboll, kollar gärna på sport, men har också stort intresse för kultur och musik.

  micke.jonsson@peakinnovation.se
  +46(0)76 115 10 70

  • Pelle Simonson
   Pelle SimonsonAffärsutvecklare Inkubatorn

   Under 2018 är Pelle tjänstledig och befinner sig i Silicon Valley.

   Pelle är en effektiv affärsrådgivare för våra premiumföretag. Han är mångfacetterad och har under sin karriär haft många strängar på sin lyra. Allt ifrån vd i slakteribranschen till affärsutvecklare i sjukvårdsindustrin och regionchef inom bemanning och rekrytering. Det ger honom ett brett spektra av kompetenser och är bra för helheten i ett bolag, vilket är vad Pelle jobbar med.

   pelle.simonson@peakregionsciencepark.se
   +46(0)70-336 03 49

   • Kerstin Dahlberg
    Kerstin DahlbergAdministrativ Chef

    Kerstin står för värdskapet på Science Parken och servar både de interna och externa gästerna i huset. Hennes bakgrund återfinns i projektledning, evenemang, organisation, statistik och analys framförallt inom turismnäringen. När hon inte finns på Science Parken hänger hon gärna i Vemdalen med friluftslivet inpå knuten. Därutöver står den jämtländska gastronomin henne varmt om hjärtat.

    kerstin.dahlberg@peakregionsciencepark.se
    +46(0)70-680 53 99

    • Kim Strömmer
     Kim StrömmerAffärsutvecklare Inkubatorn

     Kim jobbar som affärsrådgivare på inkubatorn. Hon har en internationell bakgrund och värdefulla erfarenheter från startup-världen, operativt och strategiskt ledarskap, och miljöekonomi, där samhällsekonomi möter globala och lokala miljöutmaningar. Hon har en stark analytisk förmåga och ser gärna hur innovativa lösningar passar in i ett större sammanhang. Under sina år i Silicon Valley jobbade hon som mentor, hållbarhetsordförande, och senare enhetschef för världens största accelerator för startups inom miljöteknik (cleantech).

     kim.strommer@peakregionsciencepark.se

     +46(0)70-380 30 39

     • Jan Stala
      Jan StalaAffärsutvecklare Inkubatorn

      Jan har en bred branch-repertoar i bagaget. Han har jobbat med allt från CRM, marknadsförening, FMCG, telekom, media, TV och nu senast 6 år inom sport/outdoor branschen. Den röda tråden har dock alltid varit affärsutveckling, internationalisering och försäljning. Jan har även själv varit entreprenör och gjort ett par startup resor när han under många år bodde i Shanghai.

      jan.stala@peakregionsciencepark.se 

      +46(0)70-627 60 05

      Vill du kontakta oss?