• Ida Asp
  Ida AspAffärsutvecklare Inkubatorn

  Ida är affärsutvecklare på Inkubatorn och grundare till initiativet SoLab. Detta initiativ var en satsning på sociala innovationer som har bidragit till att Ida idag kan stötta många olika entreprenörer och idéer. Hennes erfarenhet, sociala kompetens och stora kontaktnät är ovärderligt för alla som har en innovation. Hennes jobb handlar om att tillhandahålla verktygen och hitta vägarna som kan förvandla innovationerna till hållbara och vinstgivande företag. Hör henne berätta om sitt jobb, varför hon brinner för det och vad som gör nätverksbyggande så oerhört viktigt.

  ida.asp@peakregionsciencepark.se 
  +46(0)70-646 54 26

 • Micke Jonsson
  Micke JonssonProcessledare Peak Innovation

  Micke är en aktiv och praktisk person som snabbt vill skapa verkstad. Han gillar människor och en av hans styrkor är att få med sig många på tåget. Han har jobbat med evenemang och turism i många år, bland annat med SM-veckan, Biathlon, Guldgalan och nya arenan i Östersund. Micke som tidigare spelat fotboll, kollar gärna på sport, men har också stort intresse för kultur och musik.

  micke.jonsson@peakinnovation.se
  +46(0)76 115 10 70

  • Suzan Stenberg
   Suzan StenbergAffärsutvecklare Inkubatorn

   Suzans käpphäst är kundfokus. Hon har jobbat med sälj och marknadsföring i över 20 år och har under sin karriär varit med och startat upp nya affärsområden inom större företag och organisationer. På Inkubatorn är hon affärsutvecklare.

   suzan.stenberg@peakregionsciencepark.se
   +46(0)70-408 25 06

   • Pelle Simonson
    Pelle SimonsonAffärsutvecklare Inkubatorn

    Pelle är en effektiv affärsrådgivare för våra premiumföretag. Han är mångfacetterad och har under sin karriär haft många strängar på sin lyra. Allt ifrån vd i slakteribranschen till affärsutvecklare i sjukvårdsindustrin och regionchef inom bemanning och rekrytering. Det ger honom ett brett spektra av kompetenser och är bra för helheten i ett bolag, vilket är vad Pelle jobbar med.

    pelle.simonson@peakregionsciencepark.se
    +46(0)70-336 03 49

    • Kerstin Dahlberg
     Kerstin DahlbergAdministrativ Chef

     Kerstin står för värdskapet på Science Parken och servar både de interna och externa gästerna i huset. Hennes bakgrund återfinns i projektledning, evenemang, organisation, statistik och analys framförallt inom turismnäringen. När hon inte finns på Science Parken hänger hon gärna i Vemdalen med friluftslivet inpå knuten. Därutöver står den jämtländska gastronomin henne varmt om hjärtat.

     kerstin.dahlberg@peakregionsciencepark.se
     +46(0)70-680 53 99

     • Jan Stala
      Jan StalaAffärsutvecklare Inkubatorn

      jan.stala@peakregionsciencepark.se 

      +46(0)70-627 60 05

      Vill du kontakta oss?